ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ TRAVELGIRLS.GR

2017-03-23 Administrator

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ TRAVELGIRLS.GR

Δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να σας κάνουν να επιλέξετε το TravelGirls.Gr για τα Ταξιδιωτικά σας Ραντεβού.

 

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών ιστοσελίδων για γνωριμίες και ραντεβού στο διαδίκτυο.  Αλλά όταν ψάχνετε να βρείτε την σωστή ιστοσελίδα που συνδυάζει γνωριμίες και ταξίδια, τι είναι αυτό που πραγματικά θα πρέπει να κοιτάτε;


Πρώτο και κυριότερο πιστεύουμε ότι είναι η εικόνα του ίδιου του site, αν δηλαδή αυτό το site ενισχύει την εικόνα σας ή την προσβάλει.

Δεύτερον και επίσης πάρα πολύ σημαντικό, αν τα μέλη που υπάρχουν σε αυτό το site με κάποιο τρόπο έχουν επαληθευτεί ότι είναι πραγματικά.


Αυτά τα δύο στοιχεία, είναι σημαντικά για την εικόνα και την ασφάλεια σας.


 

Ιστοσελίδες Γνωριμιών & Ενίσχυση της Εικόνας σας.

 

Ένα από τα κυριότερα στοιχειά που θα πρέπει να εξετάζετε σε ένα site γνωριμιών, είναι το στυλ του και η σοβαρότητα που έχει. Αυτό είναι πολύ κρίσιμο για την εικόνα που έχετε και που παράλληλα εισπράττουν και τα υπόλοιπα μέλη για το άτομο σας.  


Τι ακριβώς όμως εννοούμε με αυτό. Αν για παράδειγμα εσείς μπείτε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών και δείτε ότι κάποια μέλη έχουν ανεβάσει στην φωτογραφία του προφίλ τους, κάποια πρόστυχη φωτογραφία ή πορνογραφικού περιεχομένου, αμέσως δεν σας δείχνει την σοβαρότητα του site;  Αν εσείς παρόλα αυτά συνεχίσετε και φτιάξετε εκεί ένα προφίλ σε αυτό το site και το δει κάποιος επισκέπτης δίπλα σε άλλα προφίλ με πρόστυχες και πορνογραφικές φωτογραφίες, αμέσως δεν μειώνεται και η δικιά σας εικόνα στο θέμα του πόσο σοβαρός ή σοβαρή μπορεί να είσαστε, όταν βάζετε το προφίλ σας δίπλα, σε τέτοια μη σοβαρά προφίλ;


Αυτό λοιπόν από μόνο του χαλάει την εικόνα προς το άτομο σας ή να πούμε καλύτερα την προσβάλει.


Εδώ στο TravelGirls.gr ένα από τα κυριότερα πράγματα που θέλουμε να τονίσουμε είναι, ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τέτοιου είδους μέλη που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την εικόνα του site, αλλά παράλληλα να προσβάλουν με την παρουσία τους άλλα μέλη, θα διαγράφονται αμέσως. Θέλουμε να έχουμε ένα σοβαρό προφίλ σαν ιστοσελίδα γνωριμιών και παράλληλα να μην φοβούνται ή ντρέπονται τα νέα μέλη που θέλουν να έρθουν στην παρέα μας, να εγγραφούν.

 

Επαληθευμένα Μέλη & Αληθινές Φωτογραφίες.

 

Στην ιστοσελίδα του TravelGirls.gr σκοπός μας είναι να δώσουμε το κίνητρο στα μέλη μας δωρεάν, να κάνουν το προφίλ τους επαληθευμένο, δηλαδή αληθινό. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα πολύ εύκολο τρόπο, για τον οποίο θα βρείτε πληροφορίες μετά την εγγραφή σας.


Ο λόγος που παροτρύνουμε τα μέλη μας να το κάνουν αυτό, είναι γιατί θα έχουν περισσότερη ανταπόκριση και ποιο άμεσα αποτελέσματα, στο να βρουν αυτό που ψάχνουν.


Όταν ένα μέλος είναι επαληθευμένο, τότε τα υπόλοιπα μέλη γνωρίζουν ότι είναι αληθινή η φωτογραφία του προφίλ του και είναι πραγματικό αυτό που βλέπουν. Αυτό αυτόματα δημιουργεί το συναίσθημα της ασφάλειας στα υπόλοιπα μέλη, κι έτσι μπορεί ποιο εύκολα να παρακινηθεί ένα άλλο μέλος να έρθει σε επαφή μαζί σας.


Αλλά κι εμείς σαν ιστοσελίδα γνωριμιών, πάντα θα παροτρύνουμε τα μέλη μας να έρχονται σε επαφή, μόνο με επαληθευμένα μέλη, για περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.    


Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σοβαρό και έγκυρο site γνωριμιών, με πραγματικά προφίλ μελών και να κρατήσουμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. 

Δείτε όλα τα άρθρα