ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ TRAVELGIRLS.GR

2017-03-23 Administrator

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ TRAVELGIRLS.GR

Καλώς ήλθατε στο TravelGirls.gr, μια νέα ιστοσελίδα με σκοπό τις γνωριμίες και τα ταξίδια. Εδώ θα ανακαλύψετε ένα φίλο ή μια φίλη για τις συναρπαστικές ταξιδιωτικές σας αποδράσεις.


Εδώ στο blog μας, θα σας παρέχουμε συχνά χρήσιμες πληροφορίες, συμβουλές και διάφορα άλλα στοιχεία που πιθανών θα σας είναι χρήσιμα.


Το TravelGirls.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε δωρεάν το προσωπικό σας προφίλ, με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τις επιλογής σας και παράλληλα να περιπλανηθείτε στις σελίδες του, ανακαλύπτοντας νέα άτομα που ταιριάζουν στα κριτήρια που εσείς θέλετε.


Το κυρίαρχο στοιχείο όμως που σας προσφέρει πέρα από τα συνηθισμένα site γνωριμιών που πιθανών να γνωρίζετε μέχρι σήμερα, είναι το στοιχείο των ταξιδιών. Εδώ μπορείτε να δηλώσετε τις ημερομηνίες για κάποιο ταξίδι που έχετε προγραμματίσει να πάτε και να  βρείτε την κατάλληλη παρέα να ταξιδέψετε  συντροφιά. Επίσης μπορείτε να αναφέρετε την επιθυμία σας για μέρη που θα θέλατε να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε άλλα άτομα που θα ήθελαν να  ταξιδέψουν μαζί σας εκεί ή και ντόπια άτομα από τα μέρη αυτά, που θα ήθελαν να σας συντροφευόσουν και να σας ξεναγήσουν.  


Στο TravelGirls.gr μπορείτε να δηλώσετε όλες τις προτιμήσεις σας για ότι είστε ανοικτοί ή για ότι ψάχνετε. Είτε πρόκειται για ένα άντρα ή μια γυναίκα, είτε για  άτομο από μια ορισμένη ηλικία και πάνω, είτε για ένα πολύ συγκεκριμένο είδος δραστηριότητας, είτε για μια συγκεκριμένη τοποθεσία που σας ενδιαφέρει ή ακόμα και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Ακόμα μπορείτε να δηλώσετε ότι στο μέρος που επιθυμείτε να ταξιδέψετε σκοπός είναι η γνωριμία για εργασία.


Πλέον όπως αντιλαμβάνεστε, σας παρέχουμε μια νέα μοναδική εμπειρία για τα Ελληνικά δεδομένα, έναντι όλων των Ελληνικών site γνωριμιών.  


Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας, κι ελάτε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, καλαίσθητο και έγκυρο site γνωριμιών με σκοπό τα ταξίδια…. Σας περιμένουμε…  

Δείτε όλα τα άρθρα